DEMOKRATIA 2.0

    JA VÄHÄN SANANVAPAUDESTAKIN…

 

 

 

        KEISARIN (UUDET) VAATTEET

” Everything is backwards;
everything is upside down.
Doctors destroy health,
lawyers destroy justice,
universities destroy knowledge,
governments destroy freedom,
the major media destroy information and
religions destroy CHRISTIAN spirituality.”   

                            – author unknown

 

Ilmastoprofessori: Yksilönvapautta on hillittävä

– JOS OTAMME ILMASTORAPORTIT VAKAVASTI, TARVITTAVAT POLITIIKKAMURROKSET OVAT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN SUURIA. NE EIVÄT KUITENKAAN VOI SYNTYÄ NYKYISESSÄ LIBERAALISSA DEMOKRATIASSA, JOKA KOROSTAA YKSILÖNVAPAUKSIA. TARVITAAN SIIRTYMÄÄ KOHTI TASAVALTALAISUUTTA, JOKA KOROSTAA YHTEISTÄ HYVÄÄ. TASAVALTALAISUUS EDELLYTTÄÄ VAHVAA TALOUDELLISTA JA SÄÄNTÖIHIN PERUSTUVAA OHJAUSTA, HELSINGIN YLIOPISTON YMPÄRISTÖPOLITIIKAN PROFESSORI JANNE I. HUKKINEN TOTEAA HELSINGIN SANOMIEN MIELIPIDEKIRJOITUKSESSAAN.

HÄNEN MUKAANSA JUURI NYT ”TARVITSEMME DEMOKRATIAA, JOKA HILLITSEE YKSILÖN VAPAUTTA TEHDÄ MITÄ HUVITTAA”. HÄNEN MUKAANSA NÄIN TURVATAAN VAPAUS AHDINGOSTA, JOHON RAPAUTUVA YMPÄRISTÖ MUUTEN JOHTAA. HUKKINEN TOTEAA MONIEN YMPÄRISTÖPOLITIIKAN KEINOJEN NOJAAVAN YKSILÖNVAPAUKSIIN

 

ELI: KLASSISTA INTRESSI- JA ARVOPOHJAISTA  ULKO/TURVALLISUUSPOLITIIKKAA KYSEENALAISTETAAN UUDELLA TAVALLA

Niinistö avasi Kultaranta-keskustelut – nosti ilmastonmuutoksen suurimmaksi turvallisuusuhaksi https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7ef7a56d-0065-4ca5-b241-292c63918201

MYÖS EUROOPPAA PIIRRETÄÄN/VISIOIDAAN UUDELLA TAVALLA: ENSIN liittokansleri Merkel (Presidentti NiinistöN kompatessa) Münchenin turvalisuuskonferenssissa

 

JA SITTEMMIN

MYÖS

Presidentti

MACRONIN

SUULLA.

SE HEILLE

SUOTAKOON..

 

 

 

Mutta se mitä ei voida hyväksyä oli Suomen ns. ”hybridi suurlähettiläs” Kinnusen ulostulos YLEssä  ja jota seuraavan päivän  ”PRAVDA” SITTEMMIN pääkirjoituksellaan komppasi.  https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006020211.html 

En tiedä oliko Kinnusella mielessään tämä voimakkaastikin kritisoitu Presidentti Urho Kekkosen teos vuodelta 1934 Demokratian itsepuolustus, mutta ”kaikuja” tuolta ajalta oli silti mielestäni kuultavissa.

Demokratian itsepuolustus oli Urho Kekkosen vuonna 1934 julkaisema pamfletti. Pamfletissa Kekkonen tarkasteli äärioikeiston ja äärivasemmiston liikkeiden demokratialle tuottamaa vaaraa. Kekkosen mukaan ääriliikkeet olivat ”demokratian vastaisia ja turvautuivat demokraattiseen vapauteen vain sen tuhotakseen”. Demokratialla oli oikeus ja velvollisuus turvautua pakkokeinoihin, jos valtiossa esiintyi toimintaa, joka tähtäsi demokratian tuhoamiseen ja voimassa olevan valtiojärjestyksen kumoamiseen. Pakkotoimet olivat kuitenkin kaksiteräinen miekka eikä niitä tule käyttää yli todellisen tarpeen sillä muuten demokratia muuttuu itse hirmuhallitukseksi. Ennen pakkotoimiin ryhtymistä oli myös koetettava saada aikaan parannuksia ja korjauksia niihin epäkohtiin, jotka ovat myötävaikuttaneet ääriliikkeiden suosion kasvuun.

 

 

 

Euroopassa ja etenkin Suomessa on siis meneillään ennennäkemättömän voimakas mielipiteenmuokkasoperaatio – ”hybridi uhkaan” varautumsen varjolla – jossa toisinajatteliat (lue; mm.EU – kriittiset) pyritään lähes täysin vaimentamaan – ikään kuin ihmisillä ei olisi kykyä itse luoda objektiivisia arvioita asioista.

 

”Suurlähettläs” Kinnusen älyllisesti täysin kestämättömät argumentit peiteltyine uhkauksineen ja ”isällisine” varoituksineen (” Kaikki ei tule ulkopuolelta. Kykenemme `vaikuttamiseen´ myös ihan kotimaisin voimin.”

SEKÄ 

” Maahanmuutto- ja EU-vastaisuus (lue;kriittisyys) aseina ”

         JA EDELLEEN

 ” Kaikkea ei kannata katsella hybridilinssien läpi. On kuitenkin syytä olla tarkkana, millaisia keskusteluja somessa leviää ja MILLAISIA KESKUSTELUJA ITSE LEVITTÄÄ.”

 

 

 

Nämä ”hybridi suurlähettilään” häikäilemättömän leimaavat ja avoimen peitellyt PELOTTELUT ja kehoitukset ITSESENSUURIIN hakevat vertaistaan itsenäisen Suomen historiasta. Lapuan liikkeen agitaattoritkin  kalpenisivat kateudesta edellämainittujen ”ajatuskukkasten” johdosta.

 

 

HARVOIN ON KUULTU TAI NÄHTY NÄIN VASTAANSANOMATTOMAN MANIPULATIIVISTA ULOSTULOA NS.VIRALLISEN TASON TAHOLTA; SE ITSE ASIASSA KYLLÄ VAIKUT TAA nk.”MEDIAPOOLISSA” ENNALTA VALMISTETULTA KUVIOLTA.                               

 

Exemplie gratia : Tämä Kinnusen visio on poikkeuksellisuudessaan kuitenkin niin räikeä hyökkäys MIELIPITEENILMAISUN  VAPAUTTA kohtaan , että on vakavasti harkittava eduskunnan oikeusasiamiehen puoleen kääntymistä.

 

” OIKEUSASIAMIEHEN TEHTÄVÄ ON VALVOA, ETTÄ VIRANOMAISET JA VIRKAMIEHET NOUDATTAVAT LAKIA JA TÄYTTÄVÄT VELVOLLISUUTENSA. LISÄKSI OIKEUSASIAMIEHEN VALVONTAAN KUULUVAT MYÖS MUUT SILLOIN, KUN HE HOITAVAT JULKISTA TEHTÄVÄÄ.

 

TYÖSSÄÄN OIKEUSASIAMIES SEURAA ERITYISESTI, ETTÄ PERUS- JA IHMISOIKEUDET TOTEUTUVAT. Hänellä on lisäksi erityistehtävänä valvoa, miten poliisi käyttää telepakkokeinoja ja peitetoimintaa.” https://www.oikeusasiamies.fi/fi/oikeusasiamiehen-tehtavat-

 

En ole eläissäni lukenut suomalaista ns. virallisen tason tekstiä, jossa rivien välissä suorastaan peloitellaan itsenäisesti ajattelevia ihmisiä (ITSESENSUURIN KAUTTA)  ”postaamsta” VÄÄRÄNLAISIA(sic!) tekstejä esim.” SOMEeen.

Venäjällähän sensuurilakia (valhetiedon levittämisestä[!]) ollaan viemässä oikeusistuimien piiriin, joissa SYYTTÄJÄVIRANOMAINEN päättää mikä on ”valhetietoa”(!) 

 

 

O TEMPORA, O MORES!

 

JA KUTEN TODETTUA: MYÖS EUSSA ON MENEILLÄÄN ENNENÄKEMÄTTÖMÄN VOIMALLINEN VAIKUTUSYRITYS MERKELIN,  MACRONIN,DONALD TUSKIN, Wolfgang schäubelin ETC. ETC. ”establishmentin” TAHOLTA

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/macronin-nationalismista-koko-eurooppaa-varoittava-kirje-maalaa-liian-synkan-uhkakuvan-arvioivat-suomalaisvaikuttajat-kirje-pursuaa-ideoita/7311602

 

 

 

Keisarin vaatteet – sananvapauslakimme todelliset kasvot

 

Tulkitaanko Euroopan sananvapaus-artiklaa Suomessa? Jospa tulkittaisiin eri tavalla?

 

 

EU:n sananvapauslainsäädännön peruslauseke on tämä:

 

”Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin valvojana.”

Sopimuksen noudattamista valvoo Euroopan ihmisoikeustuomioistuin(EIT). EIT:n tuomiot ovat sitovia vain maissa, jossa jutun osapuolet sijaitsevat. Siitä huolimatta EIT:n päätökset on huomioitava kaikissa sopimusmaissa sananvapauteen liittyviä juttuja käsiteltäessä.

 

EIT:n sananvapauskäsityksessä on korostunut ilmaisun muodosta ja sisällöstä riippumaton vapaus. Ratkaisuissa on painotettu median edustavan moniarvoisuutta, suvaitsevaisuutta ja avoimuutta, jolloin median sananvapauden piiriin kuuluu myös informaatio, joka ei ole kaikkien piirien mukaan hyväksyttävää, vaan voi olla ristiriitaista, loukkaavaa, järkyttävää tai hämmentävää.

 

 

copyright.youtube.com

”Speak no Evil | See no Evil
Hear no Evil”

 

JATKAN VIELÄ EDELLÄ KÄSITELTYÄ AIHETTA : SUU(R)LÄHETTILÄS KINNUNEN siis kiirehtii ulkopolittiispaavillisesti oikeaoppineena asiantuntijana varoittelemaan hybridiuhkien vaaroista ja kertomaan meille miten tulee ajatella. EU-kriittiset sekä muut itsenäiseen ajatteluun kykenevät ”toisinajattelijat” kavahtakoot! ” 

”– hakkerointi, vuodot, trollaus, palvelunestohyökkäykset, eripuraa keskusteluun mm. EU- ja ulkomaalaisvastaisuudella”

Aiheet joita ei saa kommentoida ja joista on olemassa ainoastaan yksi oikea näkemys – koska muu on eripuran luontia keskusteluun 😂😂😂

Aivan uskomatonta sensurointipyrkimystä suurlähettiläs Mikko Kinnuselta ja Kansanradiolta.

 

Näitä minusta täysin käsittättömällä infantiilisuudella julkituotuja linjauksia mielipiteen – ja sananvapauden suhteen ei yksinkertaisesti voi ohittaa kevyesti.

 

– NIIN KUIN SUOMALAISESSA VALTAMEDIASSA NÄYTTÄÄ NYT KUITENKIN – ILMEISESTI ”MEDIAPOOLIN” SUSIOLLISELLA MYÖTÄVAIKUTUKSELLA – KÄYNEEN.

 

KUN NÄIN KORKEAN TASON ”diplomaatti” PUHUU, NIIN SILLOIN ON OLEELLISTA SELVITTÄÄ MYÖS SE MITÄ JÄTETÄÄN SANOMATTA JA MITÄ ”RIVIEN VÄLISSÄ” SANOTAAN.

 

 

 

 

 

 

MIELESTÄNI tässä pyritään nyt selkeästi viralliselta taholta linjaamaan ns. (ulko/sisä)poiittisesti oikeoppinutta ajattelua lähes STASI – tyylisellä mielenhallinta/ohjaus kampanjalla (YLE + mm.Hesari ).

Tämänkaltaista tyylipuhdasta isänmaallista, sanan . ja mielipiteenvapauteen perustuvaa ajattelua  vastustavaa globastistista (lue; EU ensin, sitten vasta Suomi) roskaa ( jollaista olemme tähän asti kuulleet lähinnä UPIn kaltaisista yhdentotuuden ”ajatuspajoista”) …

 

 

… EI VOI – TOISTAN VIELÄ KERRAN – YKSINKERTAISESTI  OLANKOHAUTUKSELLA OHITTAA – NIIN KUIN ”TOTUUSMEDIAN” PIIRISSÄ NÄYTTÄÄ SIIS KÄYNEEN. 

– Eero Heinäluoma MTV:lle: ”Olen ollut 16 vuotta erilaisissa johtotehtävissä enkä ole törmännyt epäasialliseen vaikuttamiseen tai uhkailuun”

 

Jean Monnetin, EU:n perustajiin kuuluvan ranskalaisen pankkiirin ja liikemiehen, sanotaan lähettäneen seuraavanlaisen viestin eräälle ystävälleen:

 

”Euroopan kansakuntia pitäisi ohjata kohden supervaltaa ilman, että ihmiset ymmärtävät, mistä on kysymys. Tämä voidaan toteuttaa toinen toistaan seuraavilla askelilla, joista jokainen on puettu taloudellisen tarkoituksen valepukuun mutta johtaa lopullisesti ja peruuttamattomasti liittovaltioon.”

 

Monnetin sanat on syytä ottaa vakavasti. Juuri näin on käymässä. Ihmiset eivät ymmärrä, mistä on kysymys. Heitä on petetty ja heitä harhautetaan kaiken aikaa, mutta he eivät tiedä tai usko sitä. 

                                                     

KLIKKAA TWIITTIÄ ⇑ NIIN NÄET VIESTIKETJUN KOKONAISUUDESSAAN

                           

         

”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.” 

 

”Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään.”   

 

 

Facebook Punishes Groups For Questioning Human Impact on Climate Change

Facebook continues to use its weight to change public discourse.Facebook Climate Change Discussion

 

 

”As I have said many times, there is no long term future for anyone who successfully challenges the leftist narrative on Silicon Valley-controlled social media sites. Until we see actual regulation, prepare accordingly.” – Paul Joseph

                                                                     

 

Totuudesta vihaiseksi tulevat ainoastaan ne, jotka elävät valheessa.

 

Kaikki on vääristynyt;

kaikki on ylösalaisin.

Lääkärit tuhoavat terveyden,

asianajajat tuhoavat oikeudenmukaisuuden,

yliopistot tuhoavat tiedon,

hallitukset tuhoavat vapauden,

keskeiset tiedotusvälineet tuhoavat informaation ja

uskonnot tuhoavat KRISTILLISEN hengellisyyden.

 

 

Se, mikä erottaa meidän aikamme aiemmista aikakausista, on tiedotusvälineiden JA SOSIAALISEN MEDIAN TENLOGIAJÄTTIEN pelottava valta – ja propaganda – ad nauseam (pahoinvointiin asti),

TOTUUSMEDIAN KÄSITYKSIÄ ON VOITAVA KYSEENALAISTAA ILMAN PELKOA VIRANOMAISTEN HARJOITTAMAA PAKOTEPOLITIIKAA KOHTAAN.

 

 

Natsi – Saksan harjoittama propagandahan oli :”a fabrication constructed of perjury, forgery, distortion of fact and misrepresentation of documents’” (‘pelkkä valhe, joka koostuu valapattoudesta, väärennöksistä, tosiasioiden vääristelyistä ja asiakirjojen vääristä tulkinnoista’).

 

 

Virallisten valtamedioiden uutispalveluisa on ollut selkeästi nähtävissä tietoista valikoivuutta sitä kohtaan MITÄ aiheita uutisoidaan ja mitkä jätetään uutispimentoon –  ja täten myös ovat tulleet sensuroineeksi niiden ihmisten ilmaisunvapautta (sananvapautta), jotka ovat kyseenalaistaneet vallitsevan konsensuksen.

 

Päätän kirjoitukseni tähän ajatukseen:

”Tiedon pahin vihollinen ei ole tietämättömyys. Se on kuvitelma tiedosta.”

 

 

 

 

Understanding State Propaganda From The USSR to The USA

 

undefined

BUT WHILE SOVIET PROPAGANDA WORKED ON A LINEAR BUSINESS MODEL, TODAY’S AMERICAN AND EUROPEAN PROPAGANDA MACHINE WORKS ON A TRIANGULAR MODEL. AT THE TOP OF THE TRIANGLE IS BIG BUSINESS. AT THE BOTTOM TWO POINTS OF THE TRIANGLE ARE GOVERNMENT AND MEDIA – BOTH OF WHICH WANT THE HELP OF BIG BUSINESSES IN ORDER TO ENRICH THEMSELVES.

IN ORDER TO ACCOMPLISH THIS, BIG BUSINESS WILL DONATE VAST SUMS OF MONEY TO ALL MAJOR POLITICAL PARTIES SO THAT IN SPITE OF WHO IS IN PUTATIVE CONTROL, THEY’LL GENERALLY GET WHAT THEY WANT OUT OF GOVERNMENT. TO KEEP THE PEOPLE UNAWARE OF THIS SCHEME, BIG BUSINESS WILL INVEST IN THE SHARES OF MEDIA OUTLETS IN ORDER FOR STORIES FAVOURABLE TO THEIR BUSINESS INTERESTS GETTING AIR TIME. LIKEWISE, BECAUSE GOVERNMENT DOES NOT WANT ITS OWN COMPLICITY WITH THE DESIRES OF BIG BUSINESS TO BE EXPOSED, IT TOO WILL OFFER MEDIA CORPORATIONS CARROTS AND STICKS SO THAT THEY NEVER STEP OUT OF LINE.

 

SOME OF THE MOST POPULAR CARROTS INCLUDE EVERYTHING FROM GENEROUS TAX BREAKS, THE IGNORING OF UNETHICAL BUSINESS PRACTICES BY MEDIA REGULATORS, TO INVITATIONS FOR SO-CALLED “JOURNALISTS” TO ATTEND ELITE GOVERNMENT EVENTS. THE STICKS ARE MERELY THE OPPOSITE OF THE CARROTS AND MORE OFTEN THAN NOT, EVERYONE DOES WHAT THEY ARE TOLD SO LONG AS THE INCREASINGLY WORTHLESS PAPER CURRENCY KEEPS BEING HANDED OUT TO THE GOOD SOLDIERS OF THE MEDIA-INDUSTRIAL COMPLEX.

 

THE RESULT IS THE SAME AS IT WAS IN THE USSR. EVERY DAY MAJOR WESTERN MEDIA OUTLETS (THE LARGEST OF WHICH ARE AMERICAN) TELL THE MASSES WHAT THEY CANNOT SAY IF THEY WANT TO KEEP THEIR JOB, GET A CREDIT CARD, A MORTGAGE, MAINTAIN A POSITION OF HIGH SOCIAL STANDING AND STAY ON THE RIGHT SIDE OF THE LAW. THE ONLY DIFFERENCE IS THAT BECAUSE THE WESTERN BUSINESS MODEL IS ONE THAT PRETENDS TO BE OPEN, WHILE THE SOVIET MODEL DID NOT HIDE THAT IT WAS ALL CONTROLLED BY THE STATE, SOME IN THE WEST ARE ACTUALLY STILL STUPID ENOUGH TO BELIEVE THAT THE PROPAGANDA THEY SEE IS EITHER THE TRUTH OR AN ATTEMPT TO TELL THE TRUTH, WHEN THE REALITY IS THAT IT IS MERELY GUIDANCE ABOUT WHAT ONE CANNOT DISAGREE WITH IN PUBLIC UNLESS ONE IS WILLING TO TAKE A MAJOR RISK TO ONE’S ECONOMIC AND SOCIAL WELFARE.  

 

THUS, THE AMERICAN AND EUROPEAN MEDIA CONSTANTLY SEND MESSAGES THAT IT IS IMPERMISSIBLE TO HAVE AN OPINION CONTRARY TO THE STANDARD LINE ON THE FOLLOWING ISSUES: INVADING OTHER PEOPLE’S NATIONS IN THE NAME OF “HUMAN RIGHTS”, CLIMATE CHANGE BEING THE FAULT OF ANYONE WITH A CAR, THE WONDERS OF NARCOTICS AND PORNOGRAPHY, WHY STRICT EDUCATION IS SOMEHOW EVIL AND WHY FIAT CURRENCIES ARE JUST SWELL.

 

THUS, JUST AS SOVIET PROPAGANDA HAD SLOGANS THAT INSULTED THE INTELLIGENCE OF THE ORDINARY PERSON LIKE “BROTHERHOOD OF NATIONS” IN ORDER TO KEEP PEOPLE FROM QUESTIONING WHY CERTAIN INVESTMENTS WERE GOING TO FAR OFF HINTERLANDS WHILE RUSSIA’S HEARTLANDS WERE BEING ECONOMICALLY DESTROYED, SO TOO DO WESTERN PROPAGANDISTS USE TERMS LIKE “FACT CHECKING” TO IMPLY THAT ANYONE WHO DISAGREES WITH A CORPORATE (AND HENCE GOVERNMENT) SANCTIONED “FACT” IS A DECEITFUL LIAR THAT SHOULD BE SHUNNED, SHAMED AND INSULTED AS SUCH. WHILE TERMS LIKE “FACT CHECKING” ARE MOSTLY USED BY SOCIAL ELITES WHO AUTHOR THE PROPAGANDA, ORDINARY PEOPLE TEND TO USE THE PHRASE “POLITICALLY INCORRECT” TO SIGNAL TO THEIR FELLOW MAN WHAT CANNOT BE SAID UNDER FEAR OF SOCIAL AND ECONOMIC PUNISHMENT.

 

THIS IS WHY IN THE SEARCH FOR REAL NEWS, ONE OUGHT TO LOOK FIRST AT THOSE PROCLAIMING TO BE LITTLE MORE THAN ENTERTAINERS, RATHER THAN OFFICIAL PURVEYORS OF “FACT”. IN SOCIETIES WHOSE OFFICIAL NEWS OUTLETS HAVE VESTED INTERESTS IN GIVING PEOPLE NOTHING BUT GUIDANCE ON WHAT CANNOT BE SAID, THE BEST WAY TO AMUSE THE MASSES IS BY TELLING THE TRUTH THAT THEY ARE OTHERWISE NOT ONLY ALLOWED TO HEAR BUT MORE IMPORTANTLY, ARE NOT ALLOWED SAY IN THE OPEN WITH A STRAIGHT FACE.    http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2019/february/11/understanding-state-propaganda-from-the-ussr-to-the-usa/

 

NYT’s Exposé on the Lies About Burning Aid Trucks in Venezuela Shows How US Government and Media Spread Pro-War Propaganda

 

          Every major US war of the last several decades has begun the same way: the US government fabricates an inflammatory, emotionally provocative lie which large US media outlets uncritically treat as truth while refusing at air questioning or dissent, thus inflaming primal anger against the country the US wants to attack. That’s how we got the Vietnam War (North Vietnam attacks US ships in the Gulf of Tonkin); the Gulf War (Saddam ripped babies from incubators); and, of course, the war in Iraq (Saddam had WMDs and formed an alliance with Al Qaeda).

 

 

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s