Israel ja Antikristus

JOHANNEKSEN EVANKELIUMI 6:28-29

Niin he sanoivat hänelle: ”Mitä meidän pitää tekemän, että me Jumalan tekoja tekisimme?”
Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”SE ON JUMALAN TEKO, ETTÄ TE USKOTTE HÄNEEN, JONKA JUMALA ON LÄHETTÄNYT.”

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
1Joh. 3:23 Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.

Se ”Hengellinen Israel” ja Aabrahamin siemen josta historoitsija Eusebius tässä puhuu, koostui JEESUKSEEN uskovista ihmisistä jotka Olivat ottaneet vaarin Jeesuksen profetian Jerusalemin hävityksestä joka toteutui 70 jkr.
Luukas 19:41 Ja kun hän tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, itki hän sitä
19:42 ja sanoi: ”Jospa tietäisit sinäkin tänä päivänä, mikä rauhaasi sopii! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi salattu. >> Jakeen lisätiedot
19:43 Sillä sinulle tulevat ne päivät, jolloin sinun vihollisesi sinut vallilla saartavat ja piirittävät sinut ja ahdistavat sinua joka puolelta;
19:44 ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut.”

 

VALITETTAVAT VÄÄRINYMMÄRRYKSET LIITTYEN NIIN ANTIKRISTUKSEN KUIN NYKYISEN ISRAELIN VALTIONKIN OLEMUKSEEN JOHTUVAT VANHAN TESTAMENTIN VÄÄRÄSTÄ TULKINNASTA SEKÄ KYVYTTÖMYYDESTÄ TULKITA ILMESTYSKIRJAA OIKEIN.

HEBR. 8:6-13

” MUTTA TÄMÄ TAAS ON SAANUT NIIN PALJOA JALOMMAN VIRAN, KUIN HÄN ON MYÖS PAREMMAN LIITON VÄLIMIES, LIITON, JOKA ON PAREMMILLE LUPAUKSILLE PERUSTETTU.

SILLÄ JOS ENSIMMÄINEN LIITTO OLISI OLLUT MOITTEETON, EI OLISI ETSITTY SIJAA TOISELLE.
SILLÄ MOITTIEN HEITÄ HÄN SANOO: ”KATSO, PÄIVÄT TULEVAT, SANOO HERRA, JOLLOIN MINÄ TEEN ISRAELIN HEIMON JA JUUDAN HEIMON KANSSA UUDEN LIITON,


EN SELLAISTA LIITTOA KUIN SE, JONKA MINÄ TEIN HEIDÄN ISÄINSÄ KANSSA SILLOIN, KUN MINÄ TARTUIN HEIDÄN KÄTEENSÄ JA VEIN HEIDÄT POIS EGYPTIN MAASTA. SILLÄ HE EIVÄT PYSYNEET MINUN LIITOSSANI, JA NIIN EN MINÄKÄÄN HEISTÄ HUOLINUT, SANOO HERRA.


 SILLÄ TÄMÄ ON SE LIITTO, JONKA MINÄ TEEN ISRAELIN HEIMON KANSSA NÄIDEN PÄIVIEN JÄLKEEN, SANOO HERRA: MINÄ PANEN LAKINI HEIDÄN MIELEENSÄ, JA KIRJOITAN NE HEIDÄN SYDÄMIINSÄ, JA NIIN MINÄ OLEN HEIDÄN JUMALANSA, JA HE OVAT MINUN KANSANI.


 JA SILLOIN EI ENÄÄ KUKAAN OPETA KANSALAISTAAN EIKÄ VELI VELJEÄÄN SANOEN: ’TUNNE HERRA’; SILLÄ HE KAIKKI, PIENIMMÄSTÄ SUURIMPAAN, TUNTEVAT MINUT.
SILLÄ MINÄ ANNAN ANTEEKSI HEIDÄN VÄÄRYYTENSÄ ENKÄ ENÄÄ MUISTA HEIDÄN SYNTEJÄNSÄ.”


SANOESSAAN ”UUDEN” HÄN ON JULISTANUT ENSIMMÄISEN LIITON VANHENTUNEEKSI; MUTTA SE, MIKÄ VANHENEE JA KÄY IÄLLISEKSI, ON LÄHELLÄ HÄVIÄMISTÄÄN

RINNAKKAISVIITTEET (KR 1933/-38)

2KOR. 3:6 JOKA MYÖS ON TEHNYT MEIDÄT KYKENEVIKSI OLEMAAN UUDEN LIITON PALVELIJOITA, EI KIRJAIMEN, VAAN HENGEN; SILLÄ KIRJAIN KUOLETTAA, MUTTA HENKI TEKEE ELÄVÄKSI. 
2KOR. 3:7 MUTTA JOS JO KUOLEMAN VIRKA, JOKA OLI KIRJAIMIN KAIVERRETTU KIVIIN, ILMESTYI KIRKKAUDESSA, NIIN ETTEIVÄT ISRAELIN LAPSET KÄRSINEET KATSELLA MOOSEKSEN KASVOJA HÄNEN KASVOJENSA KIRKKAUDEN TÄHDEN, JOKA KUITENKIN OLI KATOAVAISTA, 
HEBR. 7:22 NIIN ON MYÖS SE LIITTO PAREMPI, JONKA TAKAAJAKSI JEESUS ON TULLUT. 
HEBR. 12:24 JA UUDEN LIITON VÄLIMIEHEN, JEESUKSEN, TYKÖ, JA VIHMONTAVEREN TYKÖ, JOKA PUHUU PAREMPAA KUIN AABELIN VERI.

UUDESSA LIITOSSA JEESUKSEEN USKOVAT JUUTALAISET, ARABIT, PAKANAT ETC. MUODOSTAVAT JUMALAN ISRAELIN SO. KOLMANNEN TEMPPELIN, JONKA KULMAKIVENÄ ON ITSE HERRA JEESUS KRISTUS.

TÄMÄN YMMÄRTÄMINEN ON AIVAN OLENNAISTA: KAIKKI VANHA N LIITON PROFETIAT LIITTYEN SILLOISEEN ISRAELIN VALTIOON ON  UUDESSA LIITOSSA KATSOTTAVA VIITTAUKSEKSI JA PROFETIOIKSI UUDEN LIITON HENGELLISEEN JUMALAN ISRAELIIN, JONKA MUODOSTAVAT – KUTEN TODETTUA – KAIKKI JEESUKSEEN USKOVAT IHMISET MAAN PÄÄLLÄ.

 

                  HIEMAN HENGÄSTYTTÄVÄ TEOLOGINEN SUMMAUS ERI NÄKEMYKSISTÄ

The Traditional Reformed View: One People of God
Contrary to dispensationalism’s sharp demarcation between God’s two peoples, Israel and the church, historic Reformed theology insists on the unity of God’s redemptive program throughout history. When Adam, the covenant head and representative of the human race, fell into sin, all human beings as his posterity became liable to condemnation and death (Rom. 5:12-21). By virtue of Adam’s sin and its implications for the entire human race, all people became subject to the curse of the law and heirs of a sinfully corrupt nature.
According to the traditional Reformed interpretation of Scripture, God initiated the covenant of grace after the fall in order to restore His chosen people to communion and fellowship with Himself. While the covenant of grace is administered diversely throughout the course of the history of redemption, it remains one in substance from the time of its formal ratification with Abraham until the coming of Christ in the fullness of time.
https://www.ligonier.org/learn/art icles/the-church-and-israel-the
issue/

Extreme Replacement Theology

The final position on the issue of Israel and the church that requires comment is what we might term ”extreme replacement theology.” While dispensationalists often insist that the traditional Reformed affirmation of one people of God comprised of Jewish and Gentile believers in Christ is a form of ”replacement” theology, the Reformed view does not regard the gospel as ”replacing” the older covenant economy with Israel but ”fulfilling” it.

After the Holocaust, the Nazi attempt to exterminate the Jews throughout Europe during World War II, the issue of the relation between the church and Israel has also been affected anew by the sad reality of anti-Semitism, which some allege belongs to any Christian theology that insists upon one way of salvation through faith in Jesus Christ, whether for Jews or Gentiles.

Premillennial Dispensationalism: God’s Special Purpose for Israel Although premillennial dispensationalism is a relatively new viewpoint in the history of Christian theology, its position on God’s special purpose for Israel has shaped, even dominated, recent debates among evangelical Christians the relationship between the church and Israel.

https://www.ligonier.org/learn/articles/the-church

In classic dispensationalism, God has two distinct peoples: an earthly people, Israel, and a heavenly people, the church. According to dispensationalism, God administers the course of the history of redemption by means of seven successive dispensations or redemptive economies. During each dispensation, God tests human beings by a distinct revelation of His will. Among these seven dispensations, the three most important are the dispensation of law, the dispensation of the gospel, and the dispensation of the kingdom. https://www.ligonier.org/learn/articles/the-church and-israel-the-issue/

           

 

OPPI SIITÄ, ETTÄ ANTIKRISTUS ILMESTYISI LOPUNAIKANA JERUSALEMIN UUDESSA, KOLMANNESSA TEMPPELISSÄ ON HARHAOPPI, JONKA VASTAUSKONPUHDISTUKSEN AIKANA JESUIITAT LOIVAT HARHAUTTAAKSEEN IHMISET NÄKEMÄSTÄ SITÄ TOSISEIKKAA, ETTÄ ANTIKRISTUS de facto OLI JO MAAPALLOLLA IHMISTEN KESKUUDESSA: SE ON; ROOMAN KIRKON PAAVINISTUIN.

 

VALITETTAVASTI MILJOONAT KRISTITYT OVAT OMAKSUNEET TÄMÄN JESUIITTOJEN LUOMAN HARHAOPIN.

RAAMATTU KUITENKIN VAKAVASTI VAROITTAA LOPUNAIKANA TULEVASTA EKSYTYKSESTÄ JA LUOPUMUKSESTA.

HALUAN TÄHDENTÄÄ, ETTÄ

Tämä kirjoitus ei ole – eikä ole missään nimessä tarkoitettu – antisemitistinen kirjoitus eikä hyökkäys katolilaisia uskovia tai juutalaisia vastaan VAAN TEOLOGINEN TUTKIELMÄ SIITÄ, MITÄ OLEN OPPINUT RAAMATUN ILMOITTAMASTA ANTIKRISTUKSESTA JA SIITÄ MITÄ RAAMATTU KERTOO NYKYMUOTOISESTA ISRAELIN VALTIOSTA.

KAIKKI YRITYKSET VÄÄRISTÄÄ/TURHENTAA KIRJOITUKSENI KIIHOTTAMISESI KANSANRYHMÄÄ VASTAAN TAI VIHAPUHEEKSI TAI ANTISEMITISTISEKSI PAATOKSEKSI ON SIIS TURHAA, KOSKA KIRJOITUKSENI TARKOITUS ON VAIN VALAISTA NÄITÄ TEEMOJA TAVALLA JA NÄKÖKULMASTA, JOTA EI VALITETTAVASTI ENÄÄ LÖYDY NIIHIN LIITTYVISSÄ KESKUSTELUISSA AIKANAMME. 

”Construction plans have been drawn up, temple coins have been minted, priests have been appointed, red heifers are ready for sacrifice and temple furnishings are just waiting to be installed. Will the building of the third temple usher in the Messiah’s earthly reign? Or could it be one of the great signs Jesus warned would be wrought to deceive, if possible, the very elect? Expectations for the building of a third temple rise from dispensationalism. But where did this theology come from? Is it even Biblical? Jesuits Francoisco Ribera and Cardinal Robert Bellarmine introduced dispensationalist teachings in the 1500s as part of the counter-Reformation. The new theology acted as a lightning rod conductor to take heat from the Biblical Protestant doctrine that the antichrist already ruled from his seat in Rome. The fourth century church historian Eusebius, and many other Bible students throughout the ages, including Reformers Luther and Calvin all held this position. Nevertheless, dispensationalism has gathered millions of Protestants into its net. What does this theology do with Jesus Christ? What is the central issue behind preparations to build the third temple? Walter Veith looks at God’s purpose for Israel, the plan of salvation and the readiness of construction plans to build the third temple”

 

NYKYINEN ISRAEL JA ANTIKRISTUS

Valitetettavisti teologiassa ja diskurssissa on vallalla täysin vääristynyt käsitys molemmista. Molemmissa vallalla olevissa käsityksissä on kyse siitä mistä eksytyksissä on aina kyse: Herramme Jeesuksen Kristuksen ja hänen sovitustyön merkityksen sivuttaminen ja turhentaminen. Näin tulemme samalla aina luoneeksi epäjumalan, joihin toivon asettaminen pettää aina; ennemmin tai myöhemmin.

JOH. 14:6 JEESUS SANOI HÄNELLE: ”MINÄ OLEN TIE JA TOTUUS JA ELÄMÄ; EI KUKAAN TULE ISÄN TYKÖ MUUTOIN KUIN MINUN KAUTTANI.

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)


Joh. 11:25 Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.


Room. 5:2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.

MARK TWAIN ON TODENNUT: ”USEIMMAT IHMISET OVAT HUOLISSAAN NIISTÄ RAAMATUN KOHDISTA, JOITA EIVÄT YMMÄRRÄ, MUTTA MINUA TAAS HUOLESTUTTAVAT ENITEN NE KOHDAT, JOTKA YMMÄRRÄN.”

ERGO: ”LUONNOLLISESSA TILASSAAN IHMINEN ON VAILLA TODELLISTA ONNEA. HÄN ON RAUHATON JA TYYTYMÄTÖN ELÄMÄ. TÄMÄ JOHTUU SIITÄ, ETTÄ IHMINEN ON LUOPUNUT JUMALASTA JA LANGENNUT SYNTIIN.
SYNTI ON SYDÄMEN LUOPUMISTA JUMALASTA”. (KATEKISMUS 1948).

”SITÄ, JOKA JÄTTÄÄ LAISTA POIS YHDENKIN KÄSKYN, VAIKKAPA KAIKKEIN VÄHÄISIMMÄN, JA SITEN OPETTAA, KUTSUTAAN TAIVASTEN VALTAKUNNASSA VÄHÄISIMMÄKSI. MUTTA SITÄ, JOKA NOUDATTAA LAKIA JA NIIN OPETTAA, KUTSUTAAN TAIVASTEN VALTAKUNNASSA SUUREKSI.” – Matt. 5:19.
Laista puhuminen on vaikeaa. Laki sisältää kieltoja, käskyjä ja kehotuksia, ja se ohjaa elämään ja toimimaan Jeesuksen tahtomalla tavalla. Mutta keitä me olemme käskemään ihmisiä elämään toisella tavalla? Onko kristityllä oikeutta määritellä toisen elämän rajoja? Tuomita? Ehdottomasti ei ole. Ihminen ei voi tuomita ketään, mutta Jumalan sanan on saatava puhua sellaisena kuin se on meille annettu. Siksi me pidämme esillä elämän sanaa, lakia ja evankeliumia, ja tarjoamme sitä uskottavaksi ja elämässä noudatettavaksi. Emme sen sijaan käännytä ketään tai käytä sanaa oman vallanhalumme välineenä. Emme tahdo maailman suurimman aarteen muuttuvan inhottavaksi vallankäytönvälineeksi. Sitä kristitty ei voi tehdä. Jumalan sanalla ei lyödä, VAAN SEN ANNETAAN PALJASTAA,HOITAA JA PARANTAA, JOHTAA ARMOON JA JUMALAN TAHDON TIELLE.
________________________________________
Teksti on Juha Vähäsarjan hartauskirjasta Joka päivä lapsen lailla.
© Juha Vähäsarja & PERUSSANOMA OY

EPÄJUMALA PETTÄÄ AINA. EPÄJUMALA LUPAA PARATIISIN PUUTARHAN, MUTA ANTAA AUTION, POLTETUN MAAN. PYSTYTTÄESSÄMME EPÄJUMALAN TUHON VOIMAT OVAT JO VÄISTÄMÄTTÄ LIIKKEELLÄ. 

EPÄJUMALAKSI VOIDAAN VALTA MIKÄ TAHANSA SINÄNSÄ HYVÄ ASIA: KANSAKUNTA, ROTU, TIEDE, EDISTYS, TULEVAISUUDEN YHTEISKUNTA, RAHA, URA, KUNNIA, NAUTINTO, ITSENSÄ TOTEUTUS, EROOTTINEN RAKKAUS, SEKSI, ONELLISUUDEN IHANNE JNE. KUKIN NÄISTÄ VOI MUODOSTUA ELÄMÄN VIIMEISEKSI PERUSTAKSI, KAIKEKSI KAIKESSA, EPÄJUMALAKSI.  – TUOMO MANNERMAA, PIENI KIRJA JUMALASTA

 

MITÄ RAAMATTU TARKOITTAA PUHUESSAAN JUMALAN ISRAELISTA?

 

ENTÄ ONKO VALTIO ISRAEL RAAMATULLA EDELLEEN PERUSTELTAVISSA?

 

KUKA TAI MIKÄ ON ANTIKRISTUS?

ONKO HÄN JO TULLUT VAI VIELÄ TULOSSA?

 

NÄIHIN KYSYMYKSIIN PYRIN VASTAAMAAN RAAMATUSTA SEKÄ PAIMEN/PASTORI/RAAMATUNOPETTAJA PROFESSORI WALTER J. VEITHIN(adv.) OPETUKSISTA LÖYTYVILLÄ ARGUMENTEILLA JA PERIAATTEILLA. Käytän myös lainauksia muista lähteistä.

 

What is the little horn? And who is the Antichrist? Does the Bible say when the Antichrist will appear on Earth? In this episode, Walter Veith lets the Bible speak to show us who the Antichrist is. Modern-day deceptions regarding the little horn power, along with the doctrines of preterism and futurism, are contrasted with the plain teachings of the Bible. The twelve identifying features of the little horn power of Daniel 7, the signs of the Antichrist, point to the only entity that can qualify as Antichrist. Find out who it is!

 

HALUAN ERITYISESTI TÄHDENTÄÄ, ETTÄ EN VIHAA SEN ENEMPÄÄ KATOLILAISIA KUIN JUUTALAISIAKAAN; VIHAAN EKSYTYSTÄ JA NIITÄ JÄRJESTELMIÄ JA VÄÄRIÄ OPPEJA JOTKA VIEVÄT MILJOONIA JA TAAS MILJOONIA IHMISIÄ SAATANAN VERKKOON JA SITÄ MYÖTÄ KADOTUKSEEN.

 

Ilmestyskirja 2:9 ”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.”

Ilmestyskirja 3:9 ”Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.”

Psalmi 68:19 ”Sinä astuit ylös korkeuteen, otit vankeja saaliiksesi, sait ihmisiä lahjaksesi: niskoittelijatkin joutuvat asumaan Herran Jumalan tykönä.”

UUSI TESTAMENTTI ILMOITTAA SELKEÄSTI, ETTÄ KOLMAS HENGELLINEN TEMPPELI JOSTA RAAMATTU PUHUU, ON ME – UUDEN LIITON JEESUKSEEN USKOVAT IHMISET; OLIVAT HE SITTEN MITÄ SYNTYPERÄÄ TAHANSA.
JUMALA EI HALUA MITÄÄN KOLMATTA TEMPPELIÄ JERUSALEMIIN. PÄINVASTOIN!
SE OLISI KAUHISTUS HÄNELLE KOSKA SE TURHENTAISI TÄYSIN HÄNEN POIKANSA JEESUKSEN SYNTIEN SOVITUSTYÖN.
MITÄÄN ISRELIN VALTIOTA EI UUDEN TESTAMENTIN SIVUILTA LÖYDY, TÄSSÄKIN ASIASSA PÄINVASTOIN:
” Then I was pointed to some who are in the great error of believing that it is their duty to go to Old Jerusalem, [see appendix.] and think they have a work to do there before the Lord comes. Such a view is calculated to take the mind and interest from the present work of the Lord, under the message of the third angel; for those who think that they are yet to go to Jerusalem will have their minds there, and their means will be withheld from the cause of present truth to get themselves and others there. I saw that such a mission would accomplish no real good, that it would take a long while to make a very few of the Jews believe even in the first advent of Christ, much more to believe in His second advent. I saw that Satan had greatly deceived some in this thing and that souls all around them in this land could be helped by them and led to keep the commandments of God, but they were leaving them to perish. I also saw that Old Jerusalem never would be built up; and that Satan was doing his utmost to lead the minds of the children of the Lord into these things now, in the gathering time, to keep them from throwing their whole interest into the present work of the Lord, and to cause them to neglect the necessary preparation for the day of the Lord.” [EW 75.2]
Luukkaan evankeliumi:
13:35 ”Katso, ’TEIDÄN HUONEENNE ON JÄÄVÄ HYLJÄTYKSI.’ Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennen kuin se aika tulee, jolloin te sanotte: ’Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'”
Matteuksen evankeliumi: 21:19
”Ja nähdessään tien vieressä viikunapuun hän meni sen luo, mutta ei löytänyt siitä muuta kuin pelkkiä lehtiä; ja hän sanoi sille: ”Älköön sinusta ikinä enää hedelmää kasvako.” Ja kohta viikunapuu kuivettui.”
MARKUS 11:20-22
”Ja kun he varhain aamulla kulkivat ohi, näkivät he viikunapuun kuivettuneen juuria myöten. Silloin Pietari muisti Jeesuksen sanat ja sanoi hänelle: ”Rabbi, katso, viikunapuu, jonka sinä kirosit, on kuivettunut.”
VANHAN TESTAMENTIN PROFETIAT LOPUNAJAN ISRAELIIN VIITTAAVAT UUDEN LIITON JUMALAN ISRAELIIN, JOKA TAAS KOOSTUU JA RAKENTUU KAIKISTA KANSANHEIMOISTA JA KIELISTÄ (1Piet. 2:5” ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia”) EI SIIS YKSIN JUUTALAISISTA JEESUKSEEN USKOVISTA IHMISISTÄ.
OPPI SIITÄ, ETTÄ ANTIKRISTUS ILMESTYISI LOPUNAIKANA JERUSALEMIN UUDESSA, KOLMANNESSA TEMPPELISSÄ ON HARHAOPPI, JONKA VASTAUSKONPUHDISTUKSEN AIKANA JESUIITAT LOIVAT HARHAUTTAAKSEEN IHMISET NÄKEMÄSTÄ SITÄ TOSISEIKKAA, ETTÄ ANTIKRISTUS de facto OLI JO MAAPALLOLLA IHMISTEN KESKUUDESSA: SE ON; ROOMAN KIRKON PAAVINISTUIN.
VALITETTAVASTI MILJOONAT KRISTITYT OVAT OMAKSUNEET TÄMÄN JESUIITTOJEN LUOMAN HARHAOPIN. RAAMATTU KUITENKIN VAKAVASTI VAROITTAA LOPUNAIKANA TULEVASTA EKSYTYKSESTÄ JA LUOPUMUKSESTA:
MATTEUS 24:23.24
Jos silloin joku sanoo teille: ’Katso, täällä on Kristus’, tahi: ’Tuolla’, niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.”

 

VARHAISET PROTESTANTIT (mm. LUTHER, TYNDALL, JOHN KNOX, CALVIN) NÄKIVÄT RAAMATUSTA – ETENKIN DANIELIN KIRJASTA JA ILMESTYSKIRJASTA – ETTÄ DANIELIN KIRJAN PIENI SARVI JA ILMESTYSKIRJAN ILMOITTAMA MERESTÄ NOUSEVA PETO JA ANTIKRISTUS OLIVAT SAMA ASIA JA VIITTASIVAT ROOMAN KIRKON PAAVINISTUIMEEN. SYYSTÄ, ETTÄ AIHE ON AIVAN LIIAN LAAJA TÄSSÄ KÄSITELTÄVÄKSI, LIITIN YLLE TÄTÄ AIHETTA ERINOMAISESTI SELITTÄVÄN VIDEON.

2.TIMOTEUKSEN KIRJE:
3:5 HEISSÄ ON JUMALISUUDEN ULKOKUORI, MUTTA HE KIELTÄVÄT SEN VOIMAN. SENKALTAISIA KARTA.
2.KORINTTOLAISKIRJE:
11:13-15 SILLÄ SEMMOISET OVAT VALHEAPOSTOLEJA, PETOLLISIA TYÖNTEKIJÖITÄ, JOTKA TEKEYTYVÄT KRISTUKSEN APOSTOLEIKSI.
EIKÄ IHME; SILLÄ ITSE SAATANA TEKEYTYY VALKEUDEN ENKELIKSI.
EI OLE SIIS PALJON, JOS HÄNEN PALVELIJANSAKIN TEKEYTYVÄT VANHURSKAUDEN PALVELIJOIKSI, MUTTA HEIDÄN LOPPUNSA ON OLEVA HEIDÄN TEKOJENSA MUKAINEN.

ON HYVÄ HUOMATA, ETTÄ ROOMAN KIRKOLLA TARKOITETAAN SIIS ROOMALAISKATOLILAISTA KIRKKOA. SANA KATOLINEN TARKOTTAA UNIVERSAALIA l. YLEISMAAILMALLISTA.

TÄMÄN PAAVIN JOHTAMAN ROOMAN KIRKON PYRKIMYKSEN GLOBAALIKSI HALLINTAVALLAKSI USKONPUHDISTUS ROMUTTI VUOSISADOIKSI, MUTTA PETO ON PARANTUNUT SAAMASTAAN ”KUOLINHAAVASTA” JA ON NYT LYÖTTÄYTYMÄSSÄ YHTEEN ILMESTYSKIRJAN TOISEN, MAASTA NOUSEVAN PEDON ELI USAn KANSSA. TÄMÄ NÄKYY JA TODENTUU LUKUISISSA PAAVIN JA USAn JOHDON VIIME VUOSIEN ULOSTULOISSA JOITA OLEN KÄSITELLYT AIEMMISSA KIRJOITUKSISSANI.

”Since identities of the two beasts in Revelation 13 are a matter of life and death with eternal consequences, it is vital that we understand who these powers are. This exposé of Revelation 13 explains how the beast of the sea and the beast of the earth become friends, culminating in a new system of worship which honors the first beast. Giving clear evidence about the identities and objectives of these political powers, this presentation includes a look at the USA in Bible prophecy and the importance of church and state separation.”

 

Huomatkaa roomalainen vitsakimppu eli “Fasces”, joka on myös fasistien symboli. Siis USA:n kongressissa on näkyvällä paikalla kaksi Fasces-symbolia(!)

“We
can have democracy in this country, or we can have great wealth
concentrated in the hands of a few, but we can’t have both.”Louis Brandeis, Supreme Court justice from 1916–1939

Amerikkalainen Naomi Wolf on teoksessaan The End of America tutkinut/vertaillut Weimarin Saksan kehittymistä Hitlerin johtamaksi totalitääriseksi diktatuuriksi ja toisaalta nyky – USAn kehittymistä nykyisenlaiseksi poliisivaltioksi( George W.Bushin/Obaman hallintojen aikana ), ja löytänyt hämmästyttävästi kymmenen yhtäläistä vaihetta, joiden kautta demokratia vähitellen muotoutuu epädemokraattiseksi, diktatorisesti johdetuksi fasistissävyiseksi poliisivaltioksi, jossa kansalaisten oikeudet ja vaikutusmahdollisuudet ovat dramaattisisesti vähentyneet tai käytännössä täysin poistuneet

Nämä vaiheet voidaan luokitella seuraavasti :

The ten steps

  1. Invoke a terrifying internal and external enemy.
  2. Create secret prisons where torture takes place.
  3. Develop a thug caste or paramilitary force not answerable to citizens.
  4. Set up an internal surveillance system.
  5. Harass citizens’ groups.
  6. Engage in arbitrary detention and release.
  7. Target key individuals.
  8. Control the press.
  9. Cast criticism as espionage and dissent as treason
  10. Subvert the rule of law  

”That figure—48 percent—is significant. It means, that just about half of all people want the government to violate the First Amendment, which protects the free speech rights of private actors, including tech companies.
Free speech can be messy but the authors of the Bill of Rights believed that the federal government should not have the right to decide what ideas the people are allowed to express. After all, the government might accidentally criminalize true information rather than false information or nefariously censor criticism of its own actions.” – https://reason.com/2021/08/20/48-of-americans-want-the-government-to-restrict-misinformation-on-social-media/

Jesuiittaveljeskunta on sotilaallinen organisaatio, ei uskonnollinen. Sen
päällikkö on armeijan päällikkö, ei vain mikään luostarin apotti. Ja tämän
organisaation päämäärä on valta. Valta sen despoottisimmassa muodossa. Ehdoton,
universaali valta, valta hallita maailmaa yhden ainoan miehen mielen
mukaan.
-Napoleon I (1769-1821) (Fifty Years In the Church of Rome, Charles
Chiniquy, 1886, s. 487). 

Sana harhaoppi (Heresy[Kreik.”hairesis”]) tarkoittaa AJATELLA ITSEa. Toisinajattelijat ovatkin aina olleet kulloisillekin establishmenteille ongelma. Neuvostoliitossa toisinajattelijat olivat ongelma, länsimaissa taas nykyään on ongelma jo edes toisinaan ajattelee (itse).

Jesuiitat ovat historian saatossa myös heitetty, useastikin, ulos eri valtioista :1700- luvun keskivaiheilla lähes kaikki valtiot saivat tarpeekseen heidän juonitteluistaan

He [jesuiitat] ovat niin jatkuvasti sekaantuneet hovin ja valtion
juonitteluihin, että heitä voi oikeudenmukaisesti syyttää maailmanvaltaan
pyrkimisestä. He aiheuttavat kuninkaille kuoleman, ei mestauslavalla, vaan
salamurhan kautta, ja yhtä vahingollisina kuin Illuminati-seura; he olivat
ensimmäisenä joukossa kaikissa tapahtumissa ylistämässä murhanäytöksiä
Pariisissa [Ranskan vallankumouksen aikoihin]. He ryöstivät valtioilta niiden
kyvykkäimmät nuoret, jotka he houkuttelivat instituutioihinsa ja hankkivat
itselleen koulutusmonopolin avulla katolisissa maissa suhteettoman ja
kohtuuttoman suuren vaikutusvallan kaikkiin mielipiteisiin. Heillä oli käsissään
kaikki työkalut ihmiskunnan hyväksi toimimiseksi; rahaa, suojelusta,
rippituoleja ja muita keinoja oli yllin kyllin heidän käytettävissään. He
voisivat siten tehdä hyvää, jos niin tahtoisivat, mutta he toimivat vain
esimiestensä tahdon mukaisesti omaksi hyväkseen välittämättä tippaakaan
ihmiskunnan hyvinvoinnista; ja siten on mahdotonta tulla vakuuttuneeksi siitä,
että jesuiittaveljeskunnan uudelleen perustaminen voisi olla hedelmällistä tai
millään tavalla hyödyksi.
-Itävallan arkkiherttua Maximilian Franz
(1756-1801) (The Jesuits in History, Hector Macpherson, 1914, s. 126-127).

 

Lopulta jesuiitat karkoitettiinkin myös Venäjältä, Brasiliasta (1754), Portugalista (1759), Ranskasta (1764), Espanjasta ja sen siirtomaista (1767) sekä mm. Parmasta (1768).

1700-luvun lopussa tapahtuikin sitten kummia:  Paavi kieltäytyi tottelemasta jesuiittojen harjoittamaa terroria ja lakkautti koko järjestön.

 

VUONNA 1769 PAAVI KLEMENS XIII AIKOI PAINOSTUKSEN ALLA OTTAA KÄSITTELYYN JESUIITTAVELJESKUNNAN LAKKAUTTAMISEN, MUTTA KUOLI SITÄ EDELTÄVÄNÄ YÖNÄ TODENNÄKÖISESTI MYRKYTYKSEN UHRINA.

VUONNA 1773 HÄNEN SEURAAJANSA KLEMENS XIV TODELLA LAKKAUTTI VELJESKUNNAN,

VAIKKA HÄN TIESI MAKSAVANSA SIITÄ HENGELLÄÄN. VUONNA 1774 HÄN KUOLIKIN EDELTÄJÄNSÄ TAVOIN TODENNÄKÖISEEN MYRKYTYKSEEN. KLEMENS XIV SANOTAAN HUUDAHTANEEN ENNEN KUOLEMAANSA SANGEN DRAMAATTISESTI: “VOI KAUHISTUS! TIESIN ETTÄ HE MYRKYTTÄISIVÄT MINUT; MUTTA EN OSANNUT ODOTTAA KUOLEVANI NÄIN HITAALLA JA JULMALLA TAVALLA”…

The Papacy hates true democracy.
Why? Because it supports the individual’s right to choose and think based on their own conscience.
With the use of mandates, countries that uphold a normal legislative process can be bypassed.
Instead of the laws reflecting the will of the people, they are dictated by one person (or small group).
Speaking out against this or non compliance is seen as an act against the COMMON GOOD.
The looming danger is that this system will not restore all of the freedoms curbed under the pandemic-fighting banner

 

ILO OLI KUITENKIN LYHYTAIKAINEN: EHTONA PAAVIN ISTUIMEN PALUTTAMISEEN VATIKAANIIN OLI JESUIITTAJÄRJESTÖN LAILLISTAMINEN PAAVIN PÄÄTÖKSELLÄ, MIKÄ TAPAHTUIKIN 1810-LUVULLA.

USAssa HEIHIN SUHTAUDUTTIIN EDELLEEN KYLMÄKISKOISESTI

 

                   

                          

 

JA PEDON SAAMA HAAVA PARANI 1929

 

 

 

 

It is the corporate-financier oligarchy that constitutes the “international community” and who aspires to rule through “world governance.” Their goal is to eliminate national sovereignty and assert their agenda and the laws & regulations to achieve it homogeneously across all national borders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://adtv.watch/watch/the-secret-behind-secret-societies/125

ÄÄRIMMÄISEN HYVÄÄ OPETUSTA PROFESSORI Walter J. Veithiltä  SALASEUROISTA JA NIIDEN VAIKUTUKSESTA AJASSAMME