JUMALAN TUOMIOT TULOSSA SUOMELLE

 

(onko ehdollinen vai ei,  jää nähtäväksi)

 

 

 

LYHYESTI: Suomi on hyljännyt Jumalan ja hänen käskynsä ja kääntynyt maallisten voimien puoleen.
USA on Ilmestyskirja 13. luvun maasta nouseva peto.
Saatanallinen liitto siis; verrattavissa liittoon natsi-Saksan kanssa.

 

Jesaja 30:1-3

Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra, jotka pitävät neuvoa, mikä ei ole minusta, ja hierovat liittoa ilman minun henkeäni, kooten syntiä synnin päälle;
jotka menevät Egyptiin, kysymättä minulta, turvautuakseen faraon turviin ja etsiäkseen suojaa Egyptin varjossa!Faraon turva koituu teille häpeäksi ja suojan etsiminen Egyptin varjosta häväistykseksi

 

 

Jes. 1:4 Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois

 

Jes. 24:5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. 

 

UNINÄKY HELSINGISTÄ

Näin toissayönä (19/20.6.2022) harvinaisen selkeän unen jonka koen ns. ”uninäyksi”.

Sen viesti oli järkyttävä: Suomi tulee (ainakin) talvisena aikana [näin lunta Helsingin kaduilla] olemaan Venäjän (yllätys) hyökkäyksen kohde.

Näin Kampin pommitettuna raunioiksi ja kymmeniä venäläisiä. pommittajia ja hävittäjiä ilmassa.
Myös Helsingin Töölö ja Espoo (eli koko pääkaupunkisrutu) olivat hyökkäyksen kohteina.

”Uninäyssä” jaoin vanhuksille ja siviileille huopia ja jopa mattoja makuualustoiksi ja peitteiksi väistötiloissa.
En koe näkyäni painajaiseksi koska herättyäni minulla oli hyvin levollinen olo (toisin kuin painajaisten jälkeen).

Tämän lisäksi mainittakoon, että olin tuota ”uninäkyä” edeltävinä kahtena päivänä kokenut Herran hengen kasvavaa läsnäoloa ja tuo paine purkautui näkemässäni unessa koska herättyäni tuo paine oli poissa.

En ole varma milloin tämä tapahtuu, mutta Suomi TULEE vielä olemaan Venäjän massiivisten sotatoimien kohteena.
En tosin nähnyt muuta kuin hävittäjiä ja pommittajia ilmassa, mutta tuho oli valtaisaa (risteilyohjukset) ja ihmiset sekä yleinen tunnelma oli erittäin painostava ja totaalisessa kriisimodessa.



Ilmeisesti ainakin energia (vesi – ja voimalaitokset) ja liikenteen solmukohdat (infrastruktuuri) olivat pääkaupunkiseudulla pommitusten kohteena (talvisaikaan Suomessa; voi vain kuvitella miltä se tuntuu käytännössä).

Kaikki tämänkaltaiset ”kokemukset Herrassa” tulee aina koetella ja aika näyttää oliko tuo todellinen uninäky; eli varoitus Suomen kansalle ja ETENKIN sen päättäjille.

Raamatussa yhtenä suurimmista Jumalan tuomion merkeistä maalle (sen syntien tähden) on sota ja rauhan pois ottaminen maasta.
Hän sallii myös päättäjien väärän hengen johdossa tehdä vääriä valintoja (kuten median RÄIKEÄSTI ihmisiä manipuloiden aikaansaadun massiivisen Venäjän PELON JA KIIREEN tähden tehty NATO päätös).



Aamos: 3:7

”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.”

(Vaikka en itseäni profeetaksi mielläkään vaan Jumalan vartiomieheksi).

KR 1933/-38
Aam. 3:6 Puhalletaanko pasunaan kaupungissa, niin ettei kansa peljästy? Tahi tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut? 

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Jes. 45:7 minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä, Herra, teen kaiken tämän.
Jer. 11:11 Sentähden, näin sanoo Herra: Katso, minä tuotan heille onnettomuuden, josta heillä ei ole pääsyä; ja kun he minua huutavat, en minä kuule heitä.
Val. 3:38 Eikö lähde Korkeimman suusta paha ja hyvä? 
Miika 1:12 Onnea odottaa tuskaisesti Maarotin asujatar; mutta onnettomuus tulee Herralta Jerusalemin portille.

P.S. (22.6.2022)

LISÄYKSENÄ MUUTAMA OMA HUOMIO NÄKYYN LIITTYEN:

TALVI on Suomen kaltaiselle maalle erityisen ongelmallinen vuodenaika joutua mahdollisen hyökkäyksen kohteksi.

Jos Venäjän hyökkäys ajoittuu talveen, niin se tietysti moninkertaistaa kurjuuden määrää (vilua ja nälkää) ja kasvattaa eksponentiaalisesti tyytymättömyyttä (kelvoton) valtiojohtoa kohtaan sekä koko ”maan tapa” järjestelmää kohtaan, jossa asioista päätetään ulkoparlamentaarisissa kabinettikokouksissa ja jossa mm. MEDIA käyttää ylisuurta valtaa kuten #turpo ja #NATO asiassa olemme nähneet jo tapahtuvan.
 
Voi olla että Venäjä hyökkäyksellään talvella näin tarkoittaisikin tapahtuvan, jotta siile vahingolliset NATO – päätökset estyisivät, mutta jos se on Jumalan tahto niin se myös tapahtuu.
 
Lopputulos on Jumalan käsissä joskin ”vaivojen valkeiden” läpi joutunemme kansakuntana ainakin pääkaupunkiseudulla käymään jos parannusta synneistä ei tehdä.
Ohjuspattereita suojaamaan vesi – ja voimalaitoksia pitää lähettää jo nyt ennen kuin on liian myöhäistä. Loviisan ja Olkiluodon ydinvoimalat (etenkin Loviisa) tarvitsee myös meriohjuksia puolustukseen mereltä tulevia hyökkäyksiä vastaan.
 
Maa – etenkin suurimmassa vastuussa oleva valtiojohto – valitettavasti vain kerryttää syntiensä mittaa.
Näkemäni järkyttävä uninäky Suomea kohtaavasta Jumalan tuomiosta annettiin siis minulle minun tietämättä alla mainitusta uudesta laista ja siihen liittyneestä äänestyksestä.



JÄTÄN SIIS TÄMÄN ITSELLENI ÄÄRIMMÄISEN HARVINAISEN UNINÄYN AJAN JA SEURAKUNNAN KOETELTAVAKSI.

ITSE KOEN, ETTÄ AIKA NÄYTTÄÄ, MUTTA SE VOI OLLA LYHYT AIKA

 

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009914080.html

 

 

 

     

 

 

 

Hesekiel 22:

Ja minulle tuli tämä Herran sana:


  1. ”Ihmislapsi, sano sille: Sinä olet maa jota ei ole puhdistettu, joka ei ole saanut sadetta vihan päivänä.
    Profeettain salaliitto sen keskellä on niinkuin ärjyvä, saalista raateleva leijona: he syövät sieluja, ottavat aarteet ja kalleudet ja lisäävät sen keskuudessa sen leskien lukua.

Sen papit tekevät väkivaltaa minun lailleni ja häpäisevät sitä, mikä on minulle pyhitetty, eivät tee erotusta pyhän ja epäpyhän välillä, eivät tee tiettäväksi, mikä on saastaista, mikä puhdasta, ja sulkevat silmänsä minun sapateiltani, niin että minä tulen häväistyksi heidän keskellänsä.

Sen päämiehet siellä ovat niinkuin saalista raatelevaiset sudet: he vuodattavat verta, hukuttavat sieluja kiskoaksensa väärää voittoa.

Sen profeetat valkaisevat heille kaiken kalkilla, kun näkevät petollisia näkyjä ja ennustelevat heille valheita sanoen: ’Näin sanoo Herra, Herra’, vaikka Herra ei ole puhunut.

Maan kansa harjoittaa väkivaltaa, riistää ja raastaa: kurjaa ja köyhää he sortavat, muukalaiselle tekevät väkivaltaa oikeudesta välittämättä.

Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.
Sentähden minä vuodatan heidän ylitsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra.”

 

 

HARRI PORTALAN SAAMA PROFETIA SUOMELLE 24.1.2024


Näin sanoo Herra Sebaot joka määrittää valtioiden rajat ja pitää huolta lapsistaan✝️



Suomen uudet rajakaupungit tulevat olemaan etelästä pohjoiseen katsottuna Loviisa, Kouvola, Mikkeli, Kuopio, Iisalmi ja Raahe.

Kaikki näiden kaupunkien ulkopuolella olevat Suomen valtion alueet siirtyvät Venäjän hallintavallan alaisuuteen.

Jokainen Suomen kansalainen joka asuu pysyvästi Suomessa ja kääntyy Minun puoleeni nöyrällä sydämellä tullaan ohjaamaan pois Venäjän miehittämiltä alueilta uuden Suomen puolelle.

Jokainen Kristus ruumiin jäsen tulee auttamaan tässä työssä omalla paikallaan.

Itä ja pohjois Suomen asukkaat tullaan sijoittamaan etelän ja lännen kaupunkeihin.
Koulut ja julkiset tilat muuttuvat tilapäissuojiksi.

Pääkaupunkiseutua tullaan pommittamaan ilmaiskuilla.

Suomen ravinnon määrästä otetaan pois 75% mutta se palautetaan ennalleen pikkuhiljaa sen jälkeen kun kansa on kääntynyt Minun puoleeni.

Jäljelle jäävästä Suomen kansasta tulee esimerkki kansakunta koko maailmalle, jossa kunnioitetaan Minun sanaani Pyhää Raamattua.

Suomi tulee eroamaan Pohjois-Atlantin puolustusliitto Natosta, sekä Euroopan unionista täysin itsenäiseksi valtioksi mitä Minä hallitsen.

Elämme nyt ahdistuksen aikaa sitä ensimmäistä 3.5 vuoden aikaa ja on tullut aika vapauttaa maan neljä tuultaa ja tämän jälkeen Minä annan enkeleilleni käskyn alkaa puhaltamaan pasuunoihin yksi kerrallaan.
Morsian pysyy maassa koko tämän ajan palvelemassa ennen ylösottoa. Pasuunoiden jälkeen alkaa toinen 3.5 vuoden aika, jolloin Minun vihan maljat kaadetaan.
Morsianta ei ole vihaan määrätty vaan jokainen Pyhällä Hengellä sinetöity Kristitty pääsee omaan kotiinsa kulta kaupunkiin Minun luokseni maanpäällä olevan vihan ajaksi.

Aika entinen ei koskaan palaa ja teillä lapseni on parhaiten asiat koko maailmassa näytti ulkoisesti miltä hyväänsä. Jokainen joka seisoi Israelin rinnalla ja rukoilee Juutalaisten puolesta tullaan palkitsemaan aivan erityisesti nyt ennenkuin sota Suomessa syttyy. Minä pidän teistä huolen kun kuljette rukoillen ja yksikään ei huku. Älkää pelätkö sitä mitä tulette maan päällä menettämään, sillä te tulette saamaan jotain niin paljon parempaa tilalle.
Ilmestyskirjan tapahtumat käydään nyt läpi ydinsotineen ja kaikki turva on vain ja ainoastaan Minussa.
Meillä on edessämme mahtava tulevaisuus yhdessä rakkaat lapseni ja Minä tiedän kaiken sen kärsimyksen mitä olette kokeneet mutta jaksakaa vielä hetki, sillä minä kuivaan teidän kyyneleet ja suru vaihtuu iloksi ja Minä annan teille voimaa jaksaa ylösottoon asti. Rakastan teitä lapseni♥️
Apostolien teot 17✝️
[26] Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat
1. Tessalonikalaiskirje 5✝️
[8] Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. [9] Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, [10] joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
Siunausta rakkaat veljet ja siskot🔥🦅
Harri Portala 30.1.24